Κεντρική NBA “Ο Τόμας ίσως δεν ξεκινήσει τη σεζόν”
NBA

“Ο Τόμας ίσως δεν ξεκινήσει τη σεζόν”

isaiah thomas danny ainge

isaiah thomas danny ainge

Ο Αϊζέια Τόμας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον τραυματισμό στον δεξιό γοφό, ο οποίος συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και διογκώθηκε σε μεγάλο βαθμό στους Τελικούς της Ανατολής, υποχρεώνοντάς τον να καθίσει στον πάγκο στα 3 τελευταία ματς της χρονιάς. Η αποθεραπεία του συνεχίζει να εξελίσσεται, με τον ίδιο να τονίζει ότι τα πάντα βαίνουν καλώς αλλά το πρόβλημα τραυματισμού του αποτέλεσε μία από τις αιτίες που υποχρέωσαν τον τζένεραλ μάνατζερ των Σέλτικς, Ντάνι Έιτζ να τον ανταλλάξει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς για χάρη του Κάιρι Έρβινγκ.

Ο Έιτζ, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο Τόμας ενδέχεται να απουσιάσει από τα πρώτα ματς της σεζόν: “Ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση για τον Αϊζέια στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Νομίζω, όμως, ότι θα είναι μια χαρά όσο η σεζόν εκτυλίσσεται”.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Τόμας έχει ήδη θορυβήσει τους ανθρώπους του Κλίβελαντ, οι οποίοι επιθυμούν εσπευσμένα να υποβάλλουν τον παίκτη σε εξετάσεις, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Ο Έιτζ δεν ήταν, φυσικά, ο μόνος ανήσυχος παράγοντας των Σέλτικς, με τον κόουτς, Μπραντ Στίβενς να τονίζει πρόσφατα ότι δεν γνωρίζει με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα τραυματισμού του Τόμας. Η κατάσταση της υγείας του, σε συνδυασμό με το υπέρογκο συμβόλαιο που θα ζητούσε το καλοκαίρι του 2018 οδήγησαν τους “κέλτες” σε μια λογική απόφαση, αντικαθιστώντας τον με ένα σταρ αντίστοιχου μεγέθους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…