Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Παπανικολάου κοντά σε νεαρή άρρωστη μητέρα

Ο Παπανικολάου κοντά σε νεαρή άρρωστη μητέρα

kostas papanikolaou ellada ethniki roumania

kostas papanikolaou ellada ethniki roumania

Σε μια κίνηση άξιας θαυμασμού προχώρησε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ζήτησε μέσω Facebook να βοηθήσει ο κόσμος μια 39χρονη μητέρα, η οποία ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο “Παπ” έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, βοηθώντας  μια μητέρα, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη.

Η 39ηχρονη μητέρα ζει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ανήλικο παιδί της και ο άσσος του Ολυμπιακού ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, αφού η ίδια πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.

Συνάνθρωπος μας έχει μεγάλη ανάγκη για βοήθεια. Είναι μία νέα κοπέλα Ελληνίδα 39 ετών, που ζει με το ανήλικο παιδί της στη Θεσσαλονίκη. Πάσχει από μία σπάνια πάθηση τελικού σταδίου (σκληροδερμία). Μοναδική ΕΛΠΙΔΑ για ίαση είναι η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων σε νοσοκομείο της Αμερικής (Northwestern Memorial Hospital).Η οποιαδήποτε βοήθειά μας , έστω και λίγων ευρώ είναι πολύτιμη γιατί θα δώσει ζωή σε΄ένα νέο άνθρωπο να συνεχίσει τη ζωή του και να μεγαλώσει το παιδί του. Όποιος φιλάνθρωπος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την κα Παπαδοπούλου Ελισσάβετ το τηλέφωνο 0030 6971965603. Η εν λόγω κυρία μπορεί να δώσεις όλες τις εξηγήσεις σχετικά με το θέμα και να δώσει και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ιατρική κατάσταση της κοπέλας. Όλοι μαζί ίσως μπορέσουμε να κρατήσουμε στη ζωή την νεαρή μητέρα. Αριθμός Λογ. τράπεζας EUROBANK, IBAN GR9102602320000520101555355 Παπαδόπουλου Μελπομένη“, ανέφερε στο Facebook o Έλληνας άσσος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…