Κεντρική NBA Ο Κάρι για την μπασκετική “κόντρα” με τον ΛεΜπρόν (vid)
NBA

Ο Κάρι για την μπασκετική “κόντρα” με τον ΛεΜπρόν (vid)

steph curry lebron james 2

steph curry lebron james 2

Στεφ Κάρι και ΛεΜπρόν Τζέιμς “μάχονται” τα τελευταία τρία χρόνια στους τελικούς του ΝΒΑ, με τον σούπερ σταρ των Ουόριορς να αναφέρεται στην κόντρα που έχει με τον “βασιλιά”. Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών, σε συνέντευξη του στο “ESPN” μίλησε και για τον χαρακτηρισμό της ομάδας ως “superteam”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μπορείς να το δεις από αυτή την προοπτική. Θα καταλάβαινες αν ήξερες πόσες φορές έχω δει το βίντεο μόνος μου.

Με κάνει χαρούμενο. Έκανε ένα τραγούδι τόσο δημοφιλές, απλά επειδή ανέβασε ένα βίντεο, που το άκουγε και έκανε γκριμάτσες. Όπως είπα, στο τέλος της ημέρας, περνούσαμε καλά στον γάμο, ήταν και ο Κάιρι εκεί. Περνούσαμε καλά”, ανέφερε αρχικά ο Κάρι.

Για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:Εκείνος θέλει να μην πάρω άλλο τρόπαιο και εγώ θέλω να μην πάρει εκείνος. Αυτό γίνεται την τελευταία τριετία. Δίνουμε μάχες. Από εκεί και πέρα είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Όλα αυτά συμβαίνουν σε διαφορετική φάση της καριέρας του καθενός. Δεν το πάω παρακάτω. Άλλωστε, την τελευταία τριετία προσπαθώ να πάρω ένα πρωτάθλημα και εκείνος είναι πάντα στην αντίθετη πλευρά”.

.”Αποδεχόμαστε όλο τον θόρυβο γύρω από την ομάδα, είτε είναι καλός είτε όχι. Ξέρουμε πως τα φώτα είναι πάνω μας. Περάσαμε από αυτό, ξέρουμε σε τι κατάσταση είμαστε. Στο φινάλε, όμως, δείξαμε στον κόσμο ότι ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ό,τι κι αν γίνει, όσα σκαμπανεβάσματα κι αν υπάρξουν. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε στα αποδυτήρια και να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι. Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς, οπότε δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος για εμάς!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…