Κεντρική Β' Εθνική Ο Ιωνικός επιστρέφει!

Ο Ιωνικός επιστρέφει!

ionikos

ionikos

Έχουν περάσει 31 χρόνια από την τελευταία παρουσία του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα της Νίκαιας, η οποία πρωταγωνιστούσε από το 1975 έως το 1987 αγωνιζόμενη στην πρώτη κατηγορία, φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στην “ελίτ” του ελληνικού μπάσκετ, πανηγυρίζοντας αρχικά την άνοδο στην Α2 και στη συνέχεια την επιστροφή της στην Α1.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού δουλεύουν σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, με τους φίλους της ομάδας να έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, όντας ενθουσιασμένοι από το νέο πρότζεκτ.

Στο κλειστό του Πλάτωνα αναμένεται να μην πέφτει… καρφίτσα τη νέα αγωνιστική περίοδο, πράγμα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς το πόσο δυνατά κινείται ο Ιωνικός στο φετινό μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Οι Νικαιώτες είναι οι πρωταθλητές των μεταγραφών στις μικρές εθνικές κατηγορίες, έχοντας φροντίσει να ενισχυθούν με παίκτες από το πάνω ράφι, οι οποίοι είναι ικανοί να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2.

Κακά τα ψέμματα, ο Ιωνικός Νικαίας αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής. Με παίκτες στο ρόστερ του, όπως ο μετρ των ανόδων, Βαγγέλης Καράμπουλας, ο ποιοτικός φόργουορντ Ανδρέας Κανονίδης, αλλά και οι πρώην παίκτες του Φάρου, Βασιλόπουλος, Μπατής, Κατούφας, Κουντουράς και Παπαδόπουλος, ο Ιωνικός αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, το οποίο είναι η άνοδος στην Α2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…