Κεντρική Διεθνή Ο Μπλατ για το “όχι” στη Μακάμπι

Ο Μπλατ για το “όχι” στη Μακάμπι

david blatt darussafaka dogus istanbul

david blatt darussafaka dogus istanbul

Παρότι είχε μια πολύ καλή πρόταση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντέιβιντ Μπλατ προτίμησε να μείνει στην Νταρουσάφακα, παρότι η τουρκική ομάδα δεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας σε Μέσα του Ισραήλ, τόνισε πως ο λόγος που απέρριψε την πρόταση της “ομάδας του λαού” ήταν πως στο τέλος της επόμενης χρονιάς να είναι ελεύθερος να κυνηγήσει την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Έχω μία δουλειά να τελειώσω ακόμα και αυτή είναι να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Αυτό το καλοκαίρι δεν υπήρχαν αλλαγές στους προπονητές, αλλά ο πραγματικός μου στόχος είναι να επιστρέψω ως πρώτος προπονητής στη λίγκα. Αυτό μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι. Αλλά, εγώ έχω αφήσει την πόρτα ανοικτή, όταν έρθει η πρόταση”, ανέφερε αρχικό προπονητής της “Ντάρου”.

Στη συνέχεια, για το “όχι” στην πρόταση της Μακάμπι είπε:”Έχω μία μακροχρόνια καλή σχέση με τη Μακάμπι και ένιωσα πως δεν θα ήταν σωστό να αναλάβω το πρότζεκτ της, που θέλει κάποιο μεγάλο διάστημα και τον επόμενο χρόνο να αποχωρήσω για το ΝΒΑ, εάν έρθει η πρόταση. Σκέφτηκα πάρα πολύ σοβαρά την πρόταση της Μακάμπι, καθώς με ενδιέφερε πολύ, αλλά στη συνέχεια θεώρησα πως δεν θα ήταν σωστό να αποχωρήσω μετά από λίγο για να κυνηγήσω τον στόχο μου, που είναι το ΝΒΑ“.

Τέλος, για την παραμονή του στο “τιμόνι” της ομάδας πρόσθεσε:”Ήταν αναπάντεχες οι αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος που θα κάτσω άλλον έναν χρόνο εκεί. Είμαι ευχαριστημένος από τη σεζόν που κάναμε, που φέραμε πολύ καλά αποτελέσματα. Απόλαυσα τη δουλειά σ’ αυτή την ομάδα. Γι’ αυτό, παρά τις προτάσεις που είχα από άλλες ομάδες, αποφάσισα πως θα ήταν εντάξει να παραμείνω για ακόμη έναν χρόνο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…