Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα”

“Να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα”

skourtopoulos

skourtopoulos

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τη Σερβία. Ο συνεργάτης του Κώστα Μίσσα δήλωσε πως η ελληνική ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ μίλησε και για το “κόψιμο” των Λαρεντζάκη και Μήτογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Βάλαμε καινούρια πράγματα και σήμερα. Τα τρία φιλικά είναι το μοντάρισμα της ομάδας στην καινούρια μορφή. Η αστοχία προέρχεται από αυτό. Η άμυνα έκανε καλή δουλειά αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Στο σκοράρισμα πρέπει να βρούμε λύσεις, να βρούμε το εύκολο καλάθι και το καθαρό, το σημαδεμένο καλάθι”.

Για τα τρίποντα: “Είναι σημαντικό κομμάτι. Με την παρουσία του Νίκου Παππά θα έχουμε έναν ακόμα σουτέρ και ο Κώστας Σλούκας μπορεί να είναι πιο εύστοχος. Ευελπιστούμε ότι με καλή κυκλοφορία και καλή συνεργασία θα έρθει και η ευστοχία στα τρίποντα”.

Για το αν είναι εκτός δωδεκάδας Λαρεντζάκης και ο Μήτογλου: “Έτσι είναι η ομάδα. Τα δύο νέα παιδιά θα μείνουν πίσω. Ήταν και οι δύο εξαιρετικοί. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Είναι δύο παιδιά που και στη φάση των παραθύρων στο μέλλον θα έχουν σημαντική παρουσία. Οι κλήσεις γίνανε με βάση την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τώρα γίνεται αναβάθμιση των παικτών της ομάδας”.

Για την πίεση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού: “Θα το κάνουμε και σε μεγαλύτερη διάρκεια. Θα παίξουμε πολύ πιεστικά σε όλο το μήκος του γηπέδου. Το 60% του αμυντικού προσανατολισμού θα ξεκινάει σε όλο το γήπεδο για να γλιτώσουμε κάποια πικ εν ρολ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…