Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να μείνουμε σοβαροί και στη συνέχεια”

“Να μείνουμε σοβαροί και στη συνέχεια”

kostas papadopoulos

kostas papadopoulos

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος Παίδων, αφού μετράει τρεις σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16. Επόμενος αντίπαλος της “γαλανόλευκης” είναι η Ισλανδία, με ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Παπαδόπουλο, τονίζει πως η συνέχεια είναι πιο απαιτητική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

Σε τέτοιες διοργανώσεις, που είναι σύντομες και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα δεν μπορείς να κοιτάς μακριά, παρά να βάζεις κοντινούς στόχους”, δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

¨”Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο γήπεδο, από τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών στη διάρκεια των τριών πρώτων αγώνων, θα έλεγα λοιπόν πως μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό. Ξέρουμε βέβαια πως η συνέχεια είναι ακόμα πιο απαιτητική, γι αυτό έχουμε αφήσει πίσω μας όσα έγιναν τις τρεις πρώτες ημέρες, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια που έρχονται με αντίστοιχη προσοχή.»

Για τον Παπαδόπουλο υπάρχει κάτι που μπαίνει πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων ενόψει της συνέχειας:”Το μείζον για εμάς είναι να

Σε τέτοιες διοργανώσεις, που είναι σύντομες και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα δεν μπορείς να κοιτάς μακριά, παρά να βάζεις κοντινούς στόχους», τονίζει για συνεχίσει: “Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο γήπεδο, από τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών στη διάρκεια των τριών πρώτων αγώνων, θα έλεγα λοιπόν πως μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό. Ξέρουμε βέβαια πως η συνέχεια είναι ακόμα πιο απαιτητική, γι αυτο έχουμε αφήσει πίσω μας όσα έγιναν τις τρεις πρώτες ημέρες, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια που έρχονται με αντίστοιχη προσοχή.»

Για τον Παπαδόπουλο υπάρχει κάτι που μπαίνει πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων ενόψει της συνέχειας: “Το μείζον για εμάς είναι να μείνουμε το ίδιο σοβαροί, και να μην ενθουσιαστούμε απότομα. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.»

Πολλοί υποτιμούν τα πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας σε ότι αφορά το βαθμό δυσκολίας, αλλά όσοι τα έχουν ζήσει, γνωρίζουν πως η άνοδος στην Α’ Κατηγορία μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Αναφερόμενος στο επίπεδο της διοργάνωσης, ο Παπαδόπουλος τονίζει: «Σε ο,τι αφορά στο επίπεδο της διοργάνωσης, θα έλεγα ότι κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει, όπως για παράδειγμα το Βέλγιο από τον όμιλο μας, μια ομάδα πολύ αθλητική και με ενέργεια στο παιχνίδι της.»

, και να μην ενθουσιαστούμε απότομα. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.”

Πολλοί υποτιμούν τα πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας σε ότι αφορά το βαθμό δυσκολίας, αλλά όσοι τα έχουν ζήσει, γνωρίζουν πως η άνοδος στην Α’ Κατηγορία μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι:”Σε ο,τι αφορά στο επίπεδο της διοργάνωσης, θα έλεγα ότι κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει, όπως για παράδειγμα το Βέλγιο από τον όμιλο μας, μια ομάδα πολύ αθλητική και με ενέργεια στο παιχνίδι της.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…