Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να φέρουμε τίτλους στον Ολυμπιακό”

“Να φέρουμε τίτλους στον Ολυμπιακό”

vassilis spanoulis

vassilis spanoulis

Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα να δουλέψει ενόψει της νέας χρονιάς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι στόχος του είναι να φέρει τίτλους στους “ερυθρόλευκους”, ενώ ανέφερε ότι η περσινή χρονιά δίνει κίνητρο σ’ όλους.

Ο Σπανούλης αρχικά ανέφερε: “Έκανα μερικά πράγματα που ήθελα. Και ξεκουράστηκα και κατάφερα να δουλέψω σε μερικά πράγματα που είχα ανάγκη. Τώρα αρχίσαμε με την ομάδα. Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να ακούμε όσα μας πει ο κόουτς, να δουλέψουμε σκληρά. Η προετοιμασία είναι ένα δύσκολο κομμάτι για τον αθλητή. Υπάρχουν τραβήγματα, υπάρχουν πιασίματα. Είμαστε επαγγελματίες”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Έχουμε και ένα αρνητικό με πολλούς διεθνείς που λείπουν και αυτό δεν μας βοηθάει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο κόουτς και να τα κάνουμε στο παρκέ. Υπάρχει το Ευρωμπάσκετ και οι εθνικές και μετά όταν επιστρέψουν οι διεθνείς να ενωθούμε και να γίνουμε ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να φέρουμε τίτλους στην ομάδα και να είναι καλύτερη από την περσινή χρονιά.

Υπάρχει κίνητρο. Αν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ. Δεν τελειώσαμε με τον τρόπο που θέλαμε πέρυσι. Στην Ευρωλίγκα κάναμε εκπληκτική πορεία πέρυσι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλούς τομείς και να είμαστε εμείς χαμογελαστοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…