Κεντρική Eurobasket “Να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για την ομάδα”

“Να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για την ομάδα”

thanasis antetokounmpo

thanasis antetokounmpo

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βοήθησε σημαντικά την Ελλάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ισλανδία, ενώ παράλληλα πρόσφερε και “πλούσιο” θέαμα. Ο Θανάσης τόνισε ότι ο καθένας πρέπει να το δει εγωιστικά και να δώσουν όλοι ό,τι μπορούν για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι με την Ισλανδία: “Πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση που είχαμε, παίξαμε πολύ κακό μπάσκετ για ένα οκτάλεπτο. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την απόδοσή μας και φτάσαμε στη νίκη. Πρέπει να το πάρει ο καθένας εγωιστικά, με την καλή έννοια. Για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτά που κάναμε καλά σήμερα, και να αφήσουμε τα υπόλοιπα πίσω”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Βασίζομαι στα αθλητικά μου προσόντα, από εκεί και πέρα κάνω αυτό που πρέπει και χρειάζεται”.

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: “Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να είμαστε σοβαροί. Το πρώτο παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας γιατί οι πρεμιέρες κρύβουν παραπάνω κινδύνους. Κάναμε όμως αυτό που έπρεπε, αντιδράσαμε. Θα πάμε να παίξουμε σαν να είμαστε εμείς η Ισλανδία, κι αυτοί η Ελλάδα. Τόσο δυνατά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…