Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μήτογλου: “Μπορούμε το μετάλλιο”

Μήτογλου: “Μπορούμε το μετάλλιο”

konstantinos mitoglou ethniki omada andron

konstantinos mitoglou ethniki omada andron

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, τόνισε πως η Εθνική Ομάδα Ανδρών μπορεί να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο στο προσεχές Ευρωμπάσκετ κι εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα, όσα ανέφερε στον Ρ/Σ “ΣΠΟΡ FM”:

“Το γεγονός πως είμαι στην Εθνική Ανδρών αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή. Κάθε παίκτης, πόσο μάλλον σε τέτοια ηλικία, θέλει να αντιπροσωπεύει τη χώρα του σε αυτό το επίπεδο. Απολαμβάνω κάθε στιγμή από τη στιγμή που εντάχθηκα στην ομάδα. Είμαι φυσικά χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Είναι τρομερό το ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα επέμενε για την απόκτησή μου. Αυτό το κατάλαβα και εγώ και η οικογένειά μου και ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα”.

Για τη μέχρι τώρα ενσωμάτωσή του στην Εθνική: “Έχει μεγάλη διαφορά το επίπεδο των μικρών Εθνικών με την Αδρών. Εδώ είναι πιο επαγγελματικά τα πράγματα. Οι μεγάλοι με… έβαλαν στην ομάδα. Άπαντες με αγκάλιασαν, με έβαλαν γρήγορα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ”.

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ: “Ναι, συμφωνώ πως μπορούμε να πάρουμε μετάλλιο. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, είχε χρόνια η Εθνική να κατέβει σε μια μεγάλη διοργάνωση με τόσο γεμάτο ρόστερ. Διαθέτουμε ποιότητα και στους κοντούς και στους ψηλούς, έχουμε ταλέντο και φυσικά τη δυνατότητα για ένα μετάλλιο”.

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Φώτση: “Ο Αντώνης είναι ένας θρύλος του μπάσκετ. Έχει προσφέρει πάρα πολλά και σε Παναθηναϊκό και σε Εθνική. Είναι τιμή που με συγκρίνουν με αυτόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…