Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μείναμε στα ίδια λάθη”

“Μείναμε στα ίδια λάθη”

skourtopoulos missas

skourtopoulos missas

Η Ελλάδα δεν ικανοποίησε ούτε τους φίλους της, ούτε το προπονητικό τιμ, με την ήττα απέναντι στην Γεωργία και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε λόγο για τα ίδια λάθη με τις προηγούμενες ήττες, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το παιχνίδι: “Αυτό που στενοχωρεί και δεν λειτούργησε σωστά είναι ότι μείναμε στα ίδια λάθη. Ήμασταν κακοί στα ριμπάουντ και στα πικ εν ρολ. Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτεροι. Βρήκαμε ανοικτά σουτ και δεν είχαμε αποτέλεσμα. Με τις τελευταίες εξελίξεις έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Πρέπει να βρούμε τον παίκτη που θα πάρει το σουτ. Θα καταφέρουμε να το βελτιώσουμε και να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα μας. Το αγωνιστικό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε φιλοσοφία στηριγμένη στον Γιάννη. Είχαμε αβαντάζ με το μέγεθός του για να ποστάρει. Αυτά θα πρέπει να αλλάξουν και θα πρέπει να μπούνε άλλα παιδιά. Δεν ήταν τόσο έντονη η κατάσταση κι αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Το κακό για την περίοδο που είμαστε είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές προπονήσεις, αλλά μέσα από τα παιχνίδια. Αναγκαστικά θα γίνει αυτό, είχαμε στηρίξει πολλά σε αυτόν. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούν όλα από την αρχή. Ναι μεν έχουμε την ικανότητα, αλλά αφαιρείται ένα σημαντικό κομμάτι με την απουσία του Γιάννη“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…