Κεντρική Β' Εθνική Με δύο απουσίες η “πρώτη” του Ιωνικού

Με δύο απουσίες η “πρώτη” του Ιωνικού

ionikos1

ionikos1

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ο Ιωνικός Νικαίας. Η ομάδα του Μάριου Γούναρη, η οποία πρωταγωνίστησε στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έχει υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την άνοδο στην Α2 να αποτελεί μονόδρομο.

Από την πρώτη προπόνηση του Ιωνικού απουσίαζαν ο Βαγγέλης Καράμπουλας, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα λόγω της συμμετοχής του στο τουρνουά “Jump 10”, καθώς και ο Γιώργος Κουντουράς λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Το δελτίο Τύπου:
“Με μόνους απόντες τον Βαγγέλη Καράμπουλα, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα λόγω της συμμετοχής του στο τουρνουά “Jump 10” και του Γιώργου Κουντουρά εξαιτίας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ξεκίνησε χθες(21/8) την προετοιμασία της ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν σε περίπου τρεις εβδομάδες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης η διοίκηση καλωσόρισε όλους τους αθλητές που στελεχώνουν φέτος την ανδρική ομάδα και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά. Έπειτα, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας, Μάριος Γούναρης, ο οποίος καλωσόρισε και εκείνος με τη σειρά του τους παίκτες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στους στόχους της φετινής χρονιάς. Στη συνέχεια παρουσίασε το πλάνο των προπονήσεων των προσεχών ημερών το οποίο θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Τέλος, χθες το πρωί οι αθλητές μας πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …