Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Έπαιξε ρόλο ο Σκουρτόπουλος στην επιλογή μου”

“Έπαιξε ρόλο ο Σκουρτόπουλος στην επιλογή μου”

markel starks giorgos diamantakos koroivos appolon

markel starks giorgos diamantakos koroivos appolon

Ο Γιώργος Διαμαντάκος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣΛ Φάρου και μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του, για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα, ενώ ανέφερε ακόμη πως έμαθε πράγματα για την Λάρισα από τον Γιώργο Τσιάρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού σέντερ:

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΓΣΛ Φάρο: “Εκτιμώ πολύ τον προπονητή μου Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον οποίο ξεκίνησα και θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε φέτος για την ομάδα της Λάρισας, όπου υπέγραψα και θα αγωνίζομαι για δύο χρόνια. Μου αρέσει πολύ που είναι μια νέα ομάδα, ένα νεανικό σύνολο με πολλούς ταλαντούχους παίκτες που διψούν για διάκριση. Πιστεύω πως λείπει αυτό από την Ελλάδα, δηλαδή το να εμπιστεύονται νεαρούς παίκτες, πρέπει να αλλάξει αυτό, να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Γυμναστικού και οι παράγοντες όπως και οι προπονητές να εμπιστεύονται τους νεαρούς γιατί ουσιαστικά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ”.

Για τα όσα γνωρίζει για την Λάρισα ανέφερε πως φρόντισε να τα μάθει από πρώτο χέρι και συγκεκριμένα από τον Λαρισαίο συμπαίκτη του πέρσι στον Απόλλωνα Πατρών, τον Γιώργο Τσιάρα ο οποίος του μίλησε για τον Γυμναστικό, την πόλη και τους Λαρισαίους που αγαπάνε το καλό μπάσκετ.

Τέλος, ο Γιώργος γνωρίζεται καλά και με τον νέο του συμπαίκτη που υπέγραψε επίσης, στην ομάδα μας, τον Βασίλη Μουράτο τον οποίο εκτιμάει πολύ και ως χαρακτήρα και ως παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…