Κεντρική NBA “Λίγοι έχουν το θάρρος του Έρβινγκ”
NBA

“Λίγοι έχουν το θάρρος του Έρβινγκ”

kyrie irving david griffin

kyrie irving david griffin

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν αποπέμφθηκε από τα καθήκοντα του τζένεραλ μάνατζερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς πριν από περίπου 1.5 μήνα, καθώς διαφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας, όσον αφορά τη μελλοντική πορεία του franchise. Έκτοτε, το “σήριαλ” με τον Κάιρι Έρβινγκ αποτελεί το φλέγον ζήτημα στις τάξεις των φιναλίστ του NBA και ο Γκρίφιν θα μπορούσε να σιωπήσει, παρακολουθώντας τις εξελίξεις από μακριά. Σε συνέντευξή του στο ESPN, όμως, ο Γκρίφιν εξέφρασε τη δική του άποψη, παίρνοντας το πλευρό του παίκτη.

“Οι πιο πολλοί παίκτες δεν έχουν το κουράγιο να κάνουν αυτό που έκανε. Νομίζω ότι είναι ένα παιδί που θέλει απλά να μάθει πραγματικά πόσο καλός είναι”, ήταν τα λεγόμενα του Γκρίφιν, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους σταρ της ομάδας. Ο τρόπος που διαχειριζόταν τους χαρακτήρες των παικτών ήταν εξαιρετικός και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά “σύννεφα” έχουν σκεπάσει το “στρατόπεδο” του Κλίβελαντ από τότε που τέθηκε εκτός ομάδας.

Ο Γκρίφιν έδειξε πως κατανοεί απόλυτα το αίτημα του Έρβινγκ, καθώς ο “Uncle Drew” επιθυμεί να γίνει το επίκεντρο σε κάποια άλλη ομάδα, μακριά από τη “σκιά” του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Οι σχέσεις του Γκρίφιν με τον Έρβινγκ ίσως θα είχαν αποτρέψει το αίτημα ανταλλαγής του παίκτη, αν ο 44χρονος παρέμενε στο πόστο του αλλά πλέον, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το γυαλί έχει “ραγίσει” και οι Καβς έχουν ήδη δεχθεί δεκάδες προσφορές, ώστε να πεισθούν να ανταλλάξουν τον Έρβινγκ σε κάποια άλλη ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…