Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί μια καινούργια ομάδα για τη νέα αγωνιστική περιόδο, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-18. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τον κόσμο των “ασπρόμαυρων” την Πέμπτη 17 Αυγούστου, με την προπώληση τους να ξεκινάει στις 10:00 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 (στις 10:00) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Το μέλλον είναι ΕΔΩ!

Η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει και ο ανανεωμένος και ενισχυμένος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για μια σειρά σπουδαίων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελάτε στο «Παλατάκι», στηρίξτε την ομάδα και ζήστε από κοντά μία συναρπαστική σεζόν στη STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League.

O νέος ΠΑΟΚ έρχεται…

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένουν στα ίδια πολύ χαμηλά επίπεδα, με προνομιακές τιμές για όλους. Για όσους ανανεώσουν τις θέσεις τους οι τιμές ξεκινούν από 80€ και για τους νέους κατόχoυς από 100€ και όλα αυτά για 20 τουλάχιστον αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

Στα εισιτήρια διαρκείας υπάρχουν ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές, ενώ και φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις οικογένειες, που με την παρουσία τους στο «Παλατάκι» θα συμμετέχουν στην οικογενειακή κερκίδα που θα λειτουργήσει και την σεζόν 2017-18.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση για αγορές από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2017-2018 είναι…

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα (STOIXIMAN.GR Basket League), τόσο για την κανονική περίοδο, όσο και για τα Playoffs (όλες οι φάσεις) και τους εντός έδρας αγώνες για την κανονική περίοδο του Basketball Champions League. Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα φιλικά παιχνίδια που θα διοργανώσει ο ΠΑΟΚ και θα διεξαχθούν στο  PAOK Sports Arena. Δεν περιλαμβάνονται οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (Lounge, Gold, Silver) και ΒΟΧ, έχουν αποκλειστική είσοδο και χρήση της ανανεωμένης αίθουσας VIP του PAOK Sports Arena κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, θα έχουν προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσης και ειδικής εκπτωτικής τιμής οι κάτοχοι παλιών εισιτηρίων διαρκείας. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων.

Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, θα είναι ελεύθερη η διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας χωρίς περιορισμούς.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο), αποδεικτικό ΑΜΚΑ και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2016-2017. Σε περίπτωση που ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανανεώσεων στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την ανανέωση της θέσης του μέσω Internet ή μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.

Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο) και αποδεικτικό ΑΜΚΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικά εισιτήρια

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου και ύστερα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (2310-472870, mail: marketing@paokbc.gr). Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 5.000€

Οικογενειακά εισιτήρια: Οι γονείς που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία του γηπέδου μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές που προσφέρονται μέσα από το οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας. Ο κάθε γονέας μπορεί να αγοράσει οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 75€, ενώ η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 50€ και για το δεύτερο παιδί 25€. Για κάθε επόμενο παιδί, η είσοδος είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα πρέπει να μην έχουν περάσει το 14ο έτος της ηλικίας τους (να έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2003). Για την αγορά του οικογενειακού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης της οικογενειακής κατάστασης του γονέα και η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης για τα παιδιά.

Τα οικογενειακά εισιτήρια ισχύουν για τα διαζώματα 114 και 115. Δεν είναι δυνατή η αγορά οικογενειακού εισιτηρίου μέσω Internet.

Παιδικά εισιτήρια: Παιδιά μέχρι 14 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2003 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 50€ για την κατηγορία White και 70€ για την κατηγορία Black. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δεν είναι δυνατή η αγορά παιδικού εισιτηρίου μέσω Internet.

Εισιτήρια ανέργων/φοιτητικά: Με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας (σε ισχύ) ή αποδεικτικού πάσο, είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίου διαρκείας στην τιμή των 50€ για τα διαζώματα 221, 222 και 223.

Εισιτήρια ακαδημιών: Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (κάρτα αθλητή), έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια για την θύρα 8 (διαζώματα 114, 115) στην τιμή των 80€.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena). Το ωράριο λειτουργίας είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 10:00-19:00.

Μέσω internet στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Από το τηλεφωνικό κέντρο της tickethour στο 2108938111, από Δευτέρα μέχρι Κυριακή (εκτός των επίσημων αργιών) από 09.00 έως και 21.00, μόνο για νέους κατόχους και όχι για ανανεώσεις.

Τα οικογενειακά, παιδικά και τα εισιτήρια ανέργων/φοιτητών, απαιτούν την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων, που πρέπει να προσκομίσουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Συνεπώς διατίθενται μόνο από το PAOK Sports Arena.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετρητά

Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 6 άτοκες δόσεις. Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός της AMERICAN EXPRESS και της Diners Club, Citibank.

Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
(λογαριασμός: 5212043379874 – ΙΒΑΝ: GR 9001722120005212043379874)

Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail ή φαξ το καταθετήριο, αστυνομική ταυτότητα, το τηλέφωνό τους και την θέση την οποία επιθυμούν, την οποία μπορούν να επιλέξουν από το Online σύστημα διαχείρισης των εισιτηρίων στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: tickets@paokbc.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς – «Θέλω να πλαισιώσω την Εθνική ομάδα στα παράθυρα»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον Οver FM και στην Λένα Καραλή και τον Γιώργο Μπιτσικώκο…