Κεντρική Β' Εθνική Κόουτς ο Μπουλιάκης

Κόουτς ο Μπουλιάκης

bouliakis thanasis1

bouliakis thanasis1

Με τον προπονητή που ξεκίνησε πέρυσι ο Γ.Σ. Λάρισας στην Α2, θα μπει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ο Πανελλήνιος. Ο Θανάσης Μπουλιάκης είναι αυτός που ανέλαβε να “χτίσει” τον νέο ΠΓΣ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο σύλλογος των “Ολυμπιονικών“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Θανάση Μπουλιάκη, ο οποίος θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου έχει εμπιστοσύνη στην προπονητική επάρκεια του νέου κόουτς της ομάδας, ενώ παράλληλα δείχνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι σέβεται και τιμά τη συνεργασία της με τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 1987 στην Ολύμπια. Μετακόμισε στον Γ.Σ. Λάρισας και μετά στην ΕΑΛ, πριν φύγει για τη Λαμία. Ακολούθησε η Γερμανία και η εξάμηνη παραμονή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. ΕΑΛ, Νίκαια και Κεραυνός ήταν οι υπόλοιπες ομάδες, που έπαιξε ως αθλητής.

Ως προπονητής ανέλαβε τις τύχες της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Λάρισας και τώρα θα “δοκιμαστεί” στον Πανελλήνιο.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ξεκινάμε ένα μακρύ ταξίδι, που έχει τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Γνωρίζουμε όλοι ότι η πρώτη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όμως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Εδώ και καιρό δουλεύουμε, για να εμφανίσουμε αξιόμαχη ομάδα στο παρκέ και σύντομα θα ανακοινώσουμε τη στελέχωσή της” δήλωσε ο νέος κόουτς του Πανελληνίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…