Κεντρική Eurobasket Κοκόσκοφ: “Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα”

Κοκόσκοφ: “Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα”

slovenia igor kokoskov

slovenia igor kokoskov

Η Σλοβενία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ, καθώς στο πρώτο της παιχνίδι νίκησε την Πολωνία. Ο προπονητής της ομάδας, Ίγκορ Κοκόσκοφ, συνεχάρη του παίκτες του, αλλά τόνισε ότι χρειάζεται να βελτιώσουν αρκετά πράγματα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην Πολωνία, είναι καλός αντίπαλος και τον σεβόμαστε. Συγχαίρω και τους παίκτες μου γιατί ήταν συγκεντρωμένοι. Κάθε παιχνίδι πρεμιέρας είναι περίεργο. Δεν κάναμε τέλειο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Σίγουρα, όμως, πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα.

Θα πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα και πιο δυνατά. Κάναμε μια καλή αρχή, αλλά υπάρχει συνέχεια. Το παιχνίδι με τη Φινλανδία είναι δύσκολο, είναι μια χώρα που έχει κάνει βήματα προόδου και παίζει στην έδρα της. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Όλοι παίζουν μπάσκετ και μπορούν να κερδίσουν τον άλλο. Θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Πολωνίας, Μάικ Τέιλορ, σημείωσε: “Συγχαρητήρια στη Σλοβενία, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς δεν παίξαμε καλά σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε. Κάναμε πολλά λάθη, κάτι που είναι θέμα συγκέντρωσης και της πίεσης των αντιπάλων. Ελπίζουμε στο δεύτερο ματς να έχουμε βελτιωμένο πρόσωπο. Ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα κάποια πράγματα”.

  • Έλενα Τσινέκε

    Τσινέκε: MVP του μήνα και 2η θέση στην Πολωνία

    Πολυτιμότερη παίκτρια του μήνα η Έλενα Τσινέκε Με την Έλενα Τσινέκε να αναδεικνύεται MVP τ…
  • Έλενα Τσινέκε

    Μπράβο Έλενα!

    Η Έλενα Τσινέκε οδήγησε την ομάδα της στους τελικούς του πρωταθλήματος. Με πολύ καλή πάλι …
  • lekavicius balcerowski jpg

    Λιθουανία – Πολωνία 83-64

    Σπουδαία νίκη για την Λιθουανία. Η Πολωνία των Όλεκ Μπαλτσρόφσκι και Μιχάλ Μιχαλάκ ηττήθηκ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…