Κεντρική Διεθνή Κατέληξε στην Μπάρτσα ο Χάνγκα!

Κατέληξε στην Μπάρτσα ο Χάνγκα!

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Μπαρτσελόνα ήταν συνεχείς και σκληρές. Οι ανακατατάξεις και οι ανατροπές στην εν λόγω υπόθεση έδιναν και έπαιρναν. Ακόμη και… ποδοσφαιριστές επιστρατεύθηκαν, ώστε να βρεθεί η “χρυσή” τομή. Εν τέλει, όμως, η Μπάρτσα τα κατάφερε, ερχόμενη σε συμφωνία με τους ιθύνοντες των Βάσκων, προκειμένου να φέρουν στη Βαρκελώνη τον Άνταμ Χάνγκα!

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα θα προσφέρει 500.000 ευρώ στην Μπασκόνια, προκειμένου να φέρει τον Χάνγκα στην ομάδα. Ο ιδιοκτήτης των Βάσκων, Χοσεάν Κερεχέτα, ζητούσε αρχικά 1.500.000 ευρώ για να γίνει η μεταγραφή αλλά όταν είδε ότι η Μπαρτσελόνα προσφέρει περίπου το 10% των χρημάτων αυτών (100.000 ευρώ) αποφάσισε να κάνει πίσω, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν μια ενδιάμεση λύση, σύμφωνα με την As.

Τα αισθήματα του Χάνγκα αλλά και της διοίκησης της Μπασκόνια ήταν αμοιβαία, με τον Κερεχέτα να επιθυμεί να τον παραχωρήσει στην Μπαρτσελόνα, ώστε να ελαφρύνει το μπάτζετ ενώ ο Ούγγρος άσος είχε έντονα παράπονα από τον σύλλογο. Ειδικότερα, ισχυριζόταν ότι η Μπασκόνια του οφείλει χρήματα από την περασμένη σεζόν, επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο τις σχέσεις του με αυτόν.

Ο Χάνγκα υπέγραψε 3ετή επέκταση συμβολαίου εντός του τρέχοντος καλοκαιριού, ύψους 7.5 εκατομμυρίων ευρώ, δίχως να στραφεί σε άλλη ομάδα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Με αυτόν τον τρόπο, υποχρέωσε τον Κερεχέτα να τον παραχωρήσει, καθώς, ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν ήθελε με τίποτα ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο φάνταζε ως “βαρίδι” στον προϋπολογισμό της Μπασκόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ούνιξ – Ανακοίνωσε τον Τζάρελ Μπράντλεϊ

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζάρελ Μπράντλεϊ, ανακοίνωσε η Ούνιξ Καζάν. Οι νεοφώ…