Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ήρθε για τον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους (pic)

Ήρθε για τον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους (pic)

luca lekavitsious

luca lekavitsious

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ με τη Λιθουανία, λόγω του τραυματισμού του.

Ο πρώην γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας τραυματίστηκε στο φιλικό της “Lietuva”, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός Ευρωμπάσκετ. Ο Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Αθήνα, όπου θα παρακολουθείτε από το ιατρικό τιμ του “τριφυλλιού”.

Ο Λιθουανός άσσος δήλωσε αρχικά:”Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Από ψυχολογικής άποψης αισθάνομαι καλά και νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα σε κάθε τραυματισμό περνάς μια δύσκολη κατάσταση και είσαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Eιδικά τώρα που ήμουν πολύ κοντά στη συμμετοχή μου με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Αλλά ειλικρινά σας λέω ότι προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μου και να κοιτάζω μπροστά. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω τελείως καλά το συντομότερο δυνατό”.

Για τη στήριξη που είχε από τους φίλους του “τριφυλλιού” όταν τραυματίστηκε ανέφερε:”Γνώριζα από τα προηγούμενα χρόνια πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός. Τώρα το καταλαβαίνω ακόμη πιο έντονα. Θέλω ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους όλα αυτό το διάστημα. Δεν το περίμενα. Τα μηνύματά τους μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Είναι ακόμη ένα στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο”.

Τέλος πρόσθεσε:”Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη στήριξή του κόσμου μας. Ανυπομονώ να γίνω καλά και να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να τους κάνουμε χαρούμενους”.

vst 1607

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…