Κεντρική NBA Ιδού το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Πάρκερ
NBA

Ιδού το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Πάρκερ

tony parker

tony parker

Όταν η κουβέντα των μπασκετόφιλων στρέφεται στους τραυματισμούς των Σαν Αντόνιο Σπερς, το μυαλό όλων πηγαίνει αναπόφευκτα στον Κουάι Λέοναρντ και τον γυρισμένο του αστράγαλο κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς των Τελικών της Δύσης εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ουδείς, όμως, δεν πρέπει να λησμονεί τη σοβαρή ζημιά που υπέστη ο Τόνι Πάρκερ στον δεύτερο γύρο εναντίον των Χιούστον Ρόκετς, με την αρχική εκτίμηση των γιατρών να μιλά για αποχή περίπου 8 μηνών από τα γήπεδα. Μετά από 3 μήνες αποθεραπείας, όμως, ποια είναι η πρόγνωση;

“Κάθε μέρα που περνάει καλυτερεύει. Έχω ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο και περπατάω πολύ καλά αλλά αναμένεται να είναι μια μακρά διαδικασία ακόμη. Θα χρειαστεί άλλους 4 με 5 μήνες αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδό μου”, ήταν τα λεγόμενα του Πάρκερ, σύμφωνα με το San Antonio-Express News.

Εν απουσία του Πάρκερ, οι Σπερς αναμένεται να στηριχθούν στη σταθερότητα και την εκτελεστική δεινότητα του Πάτι Μιλς αλλά και στο αστείρευτο ταλέντο του Ντεζόντε Μάρεϊ, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να έχει τον δικό του τρόπο, ώστε να καλύπτει κάθε “τρύπα” στο ρόστερ της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…