Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά επέλεξα τον Παναθηναϊκό”

“Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά επέλεξα τον Παναθηναϊκό”

matt lojeski panathinaikos

matt lojeski panathinaikos

Να αγωνιστεί στο Final 4 με τον Παναθηναϊκό, θέλει ο Ματ Λοτζέσκι όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των “πρασίνων”. Ο Βέλγος ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε γνωστό ότι είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά επέλεξε το “τριφύλλι”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός! Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τα τέσσερα όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί. Ήταν χρόνια με πολύ καλές αλλά και ορισμένες άτυχες στιγμές με κάποιους τραυματισμούς. Θεωρώ, όμως, πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο… Πλέον, τα αφήνω όλα πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τη νέα σελίδα στην καριέρα μου που είναι… πράσινη.

Είχα δύο προτάσεις από την Μπαρτσελόνα, οι οποίες δεν με κάλυπταν απόλυτα, γι’ αυτό και τις απέρριψα. Είχα, όμως, προτάσεις και από άλλες ομάδες της Euroleague, αλλά για πολλούς λόγους επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Καταρχήν γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και κατά δεύτερον διότι εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε την Ελλάδα και τη ζωή στην Αθήνα.
Θέλω να δουλέψω σκληρά με τους νέους μου συμπαίκτες και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν όλα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και σίγουρα στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε. Από εκεί και πέρα νομίζω πως έφτασε η ώρα ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο Final 4 και να διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής ώστε να δώσω τα πάντα  για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.
Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν πάντα δύσκολο να παίζουμε στο “Νίκος Γκάλης”. Ο κόσμος υποστηρίζει πολύ θερμά τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω γι’ αυτούς τους φιλάθλους και θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους. Ακόμη και όταν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού με αντιμετώπιζαν με σεβασμό  όταν με συναντούσαν στο δρόμο”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…