Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η υπέροχη τάπα και η “πτήση” του Γιάννη (vids)

Η υπέροχη τάπα και η “πτήση” του Γιάννη (vids)

giannis antetokounmpo hellas

giannis antetokounmpo hellas

Παρά την εμφανή ανετοιμότητά της, η Εθνική Ελλάδος κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Μαυροβουνίου με 83-81, στο 3ο φιλικό προετοιμασίας της “επίσημης αγαπημένης” ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Πρωταγωνιστής ήταν, φυσικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον σούπερ-σταρ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι με 20 πόντους και να χαρίζει στο κοινό δύο υπέροχα highlights.

Στην πρώτη φάση, ο Γιάννης επιτυγχάνει για πολλοστή φορά στην καριέρα του μια εντυπωσιακή, chase-down τάπα, “εξαφανίζοντας” με τρομερή δύναμη το λέι-απ του Παβίσεβιτς στον αιφνιδιασμό. Ο άσος των Μπακς εκμεταλλεύτηκε τον απίθανο διασκελισμό του, πήρε τα βήματα και έφθασε ψηλά, “κρύβοντας” το καλάθι.

Το μεγάλο highlight του Γιάννη, όμως, έλαβε χώρα στα τελευταία δευτερόλεπτα της 3ης περιόδου, με τον κόουτς, Κώστα Μίσσα να σχεδιάζει μια εξαιρετική επίθεση μετά το τάιμ-άουτ. Συγκεκριμένα, ο Αγραβάνης του έθεσε το σκριν μακριά από την μπάλα, ο Γιάννης διέγραψε μια κυκλική κίνηση (curl) και υποδέχθηκε την υπέροχη πάσα του Σλούκα. Τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν τυπική διαδικασία, με τον “Greek freak” να “ίπταται”, επιτυγχάνοντας ένα παντοδύναμο tomahawk!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…