Κεντρική Διεθνή “Οι Σέρβοι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο με Ελλάδα και Μαυροβούνιο”

“Οι Σέρβοι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο με Ελλάδα και Μαυροβούνιο”

sasa djordjevic servia

sasa djordjevic serviaΟ Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε πως περιμένει οι Σέρβοι φίλαθλοι να γεμίσουν το “”Aleksandar Nikolić Hall” για τα φιλικά παιχνίδια με Ελλάδα και Μαυροβούνιο. Ο “Σάλε” αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αναφερόμενος στους τραυματισμούς των Σιμόνοβιτς και Νέντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της χώρας:

“Δουλέψαμε καλά στο Κοπαόνικ ενώ οι παίκτες, ως συνήθως, έχουν άψογη στάση απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται στην εθνική ομάδα και τη φανέλα που φορούν. Η απόφασή μας να δώσουμε παράταση την παρουσία μας εκεί ήταν σωστή καθώς στο Βελιγράδι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό που χάλασε τον προγραμματισμό μας ήταν οι τραυματισμοί του Μάρκο Σιμόνοβιτς και τους Νέμανια Νέντοβιτς. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα προπονηθεί αύριο (10/8) σε κανονικούς ρυθμούς”, ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και η σχετική διαδικασία προχωρά με κανονικούς ρυθμούς. Θέλουμε οι Σέρβοι φίλαθλοι να γεμίσουν το “Aleksandar Nikolić Hall” για τα ματς με δυο πολύ ισχυρούς αντιπάλους, την Ελλάδα και το Μαυροβούνιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…