Κεντρική Β' Εθνική Η “πρώτη” του Πρωτέα Βούλας (pic)

Η “πρώτη” του Πρωτέα Βούλας (pic)

proteas voulas proponisi

proteas voulas proponisi

Με πολλή όρεξη για δουλειά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πρωτέα Βούλας ενόψει της νέας χρονιάς. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό “Γ. Γεννηματάς” σε δυνατούς ρυθμούς.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ποδαρά:

dimitris podaras proteas voulas

“Είναι η τέταρτη μέρα της προετοιμασίας μας. Τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη. Σημασία έχει να είμαστε υγιείς και να δουλεύουμε καθημερινά όσο μπορούμε περισσότερο για να βελτιωνόμαστε. Έχουνε όρεξη, είναι μικρά παιδιά τα περισσότερα από αυτά, έχουν βάλει στόχους για την καριέρα τους και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πάμε καλά.

Φέτος θέλουμε να πάμε λίγο πιο ψηλά από ότι πήγαμε πέρυσι με την έννοια να αποφύγουμε γρήγορα το άγχος το περσινό. Κατά τα άλλα δεν θέλουμε ακόμα να βάλουμε περισσότερους στόχους. Αυτοί θα έρθουν παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν βελτιωθεί και το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει τα τελευταία χρόνια και κανένας δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες.

Όσον αφορά το κύπελλο είναι κάτι καινούργιο για τη Β Εθνική, Είναι πολύ νωρίς για να είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Δεν θα το υποτιμήσουμε, θα πάμε δυνατά στον αγώνα αλλά είναι ουσιαστικά ένα μέρος της προετοιμασίας για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …