Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η… ώρα του ταλαντούχου Γιανναρά

Η… ώρα του ταλαντούχου Γιανναρά

giannaras 3

giannaras 3Eπαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να υπογράψει το επόμενο διάστημα (με τα νυν δεδομένα, όλα δείχνουν πως θα είναι τριετούς διάρκειας το συμβόλαιο) ο Γιάννης Γιανναράς, ο οποίος ανήκει στον “Δικέφαλο” από το 2013.

Οι “ασπρόμαυροι” τον είχαν εντοπίσει στην Κύπρο όπου γεννήθηκε o “μικρός”, με τον Γιανναρά από την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ να έχει δείξει τις δυνατότητές του δεδομένου ότι είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα της τελικής φάσης των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

giannaras 2Θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος, έχει κληθεί σε Εθνική Παίδων (Ελλάδας) και Εφήβων (Ελλάδας) και άτομα που γνωρίζουν τις ικανότητές του λένε πως εκτός από την θέση “1”, μπορεί να βοηθήσει και στην θέση “2”. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλό σουτ ενώ γι’ αυτόν τονίζεται πως ξέρει να “διαβάζει” πολύ καλά το παιχνίδι και να “βλέπει” γήπεδο (μπορεί να “δώσει” αρκετά στο οργανωτικό κομμάτι).

Στο φετινό (2017) Final Four της ΕΚΑΣΘ, στο οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο, ο Γιανναράς είχε 13,6 πόντους μέσο όρο ενώ στο Πανελλήνιο Εφήβων που ακολούθησε μετά, στο καθοριστικό ματς με τον Δούκα (ήττα για τον ΠΑΟΚ με 71-66, με αποτέλεσμα να χαθεί ο τίτλος καθώς “άρπαξε” την πρωτιά ο Δούκας) ο νεαρός ήταν ο πρώτος σκόρερ του “Δικεφάλου” με 21 πόντους (πέντε τρίποντα).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…