Κεντρική Eurobasket “Η ομάδα φτιάχνει τον χαρακτήρα της”

“Η ομάδα φτιάχνει τον χαρακτήρα της”

sloukas ellada islandia

sloukas ellada islandia

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket κόντρα στην Ισλανδία, με τον Κώστα Σλούκα να δηλώνει πως η “γαλανόλευκη” έδειξε καλό “πρόσωπο” στην αναμέτρηση. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τη Γαλλία, τονίζοντας το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του Βενσάν Κολέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στην ΕΡΤ:

“Περιμέναμε την πρεμιέρα περίεργη. Η Ισλανδία δεν είναι της δικής μας δυναμικότητας, από εδώ και πέρα ξεκινάει το τουρνουά για εμάς, αρχής γενομένης με το ματς με την Γαλλία. Η ομάδα φτιάχνει τον χαρακτήρα της. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δείξαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά είχαμε καλό πρόσωπο. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι με την Γαλλία, που είναι δυνατή και φιλόδοξη”, ανέφερε αρχικά.

Για το ματς με τη Γαλλία:”Οι Γάλλοι έχουν ποιοτικούς παίκτες, που πρωταγωνιστούν σε Eurobasket και στο Παγκόσμιο. Έχουν ένα πλήρες ρόστερ. Πρέπει να μην έχουμε νεκρά διαστήματα”

Κλείνοντας, για το αν το δεύτερο ημίχρονο ήταν ψυχολογική ώθηση για την Εθνική είπε:”Δεν θα έλεγα ότι το δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε ψυχολογική ώθηση. Όπως είπα, έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να παίξουμε σοβαρά 10′ για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να προχωρήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…