Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η επίσημη “πρώτη” του Παναθηναϊκού (vid)

Η επίσημη “πρώτη” του Παναθηναϊκού (vid)

pao pascual

pao pascual

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έβαλε μπροστά τις… μηχανές της, προκειμένου να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Στόχος του “τριφυλλιού”, όπως κάθε χρόνο, είναι να πρωταγωνιστήσει σ’ όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, με τον Πασκουάλ και τους παίκτες του να στέκονται στην παρουσία της ομάδας στο Final Four του Βελιγραδίου.

Το “παρών” στην πρώτη του Παναθηναϊκού έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην των διεθνών Καλάθη, Παππά, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Λεκαβίτσιους, οι οποίοι βρίσκονται στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων τους για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκαν οι Σίνγκλετον, Ρίβερς, Γκιστ, Ντένμον, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι, Όγκαστ, Βουγιούκας, Μποχωρίδης και Καλαϊτζάκης, καθώς και οι Νώντας Παπαντωνίου και Μάριος Σακελλαρίου, οι οποίοι θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο στην προετοιμασία του “τριφυλλιού”, καλύπτοντας το κενό των διεθνών.

Δείτε βίντεο από την “πρώτη” του Παναθηναϊκού:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…