Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η επίσημη “πρώτη” του Ολυμπιακού! (pics)

Η επίσημη “πρώτη” του Ολυμπιακού! (pics)

olympiakos proetoimasia proponisi

olympiakos proetoimasia proponisi

Έχοντας μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς. Οι απουσίες στην επίσημη “πρώτη” ήταν πολλές, καθώς πολλοί παίκτες των “ερυθρολεύκων” έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Γιώργο Μπόγρη, Κίμ Τίλι και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Αντίθετα, το “παρών” έδωσαν κανονικά οι Αμερικανοί της ομάδας Μπράιαν Ρόμπερτς, Χόλις Τόμπσον και Τζαμέλ ΜακΛιν, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Σέρβος σέντερ ύστερα από ένα “μίνι” σίριαλ τελικά έμεινε στους “ερυθρόλευκους”. “Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα εδώ. Θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι και παιχνίδι με παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από την πλευρά του ο Ρόμπερτς δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτού του ξεχωριστού οργανισμού. Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και ελπίζω τώρα να την κατακτήσουμε μαζί”.

olympiakos proetoimasia proponisi 2

vasilis spanoulis proponisi olympiakos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…