Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Οι ελληνικές ομάδες πρέπει να δουλεύουν με νεαρούς παίκτες”

“Οι ελληνικές ομάδες πρέπει να δουλεύουν με νεαρούς παίκτες”

Sakota General manager AEK

Sakota General manager AEK

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε πως η ΑΕΚ δουλεύει με νεαρούς παίκτες και κατά τη γνώμη του πρέπει να το κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες. Ο “Σάλε’ πρόσθεσε πως δεν πρέπει να έρχονται στην Ελλάδα ξένοι αμφιβόλου αξίας, αλλά να προωθούνται νέα ταλέντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “blic.rs”.

Για το ρόλο του στην ΑΕΚ:”Δουλεύουμε με νέους παίκτες στην ΑΕΚ, κάτι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα. Δεν θα πρέπει να αγοράζουν ξένους αμφιβόλου αξίας, αλλά να προσπαθούν να προωθούν νέα ταλέντα. Αυτό έχει γίνει στην ΑΕΚ με μια σειρά από παίκτες που έχω υποδείξει”.

Για τον γιο του, Ντούσαν Σάκοτα, είπε:”Παραμένει στην ΑΕΚ και έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του. Ευτυχώς όλα πάνε καλά. Μακάρι να έχει υγεία και τύχη”.

Τέλος, όσον αφορά το Ευρωμπάσκετ πρόσθεσε:”Από τα πιο ισχυρά φαβορί είναι η Ισπανία και η Γαλλία, αλλά και η Κροατία, παρά το γεγονός πως δεν έχει τους NBAers. Φυσικά, στα φαβορί είναι η Σερβία και η Λιθουανία. Μπορούν, όμως, να υπάρξουν και εκπλήξεις. Η Γεωργία δεν είναι στα φαβορί, αλλά δείχνει καλά στοιχεία στα φιλικά. Νομίζω πως η Λετονία μπορεί να κάνει την έκπληξη. Η πρώτη φάση θα δείξει σε τι κατάσταση είναι τα φαβορί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…