Κεντρική Β' Εθνική Η δεύτερη μεταγραφή του Πανελληνίου (pic)

Η δεύτερη μεταγραφή του Πανελληνίου (pic)

xatzis 1

xatzis 1

Μετά τον Ρίτσαρντ Οκούνγκμποουα, ο Πανελλήνιος επισημοποίησε ακόμα μία μεταγραφική του κίνηση. Ο Τίμων Χατζής αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των Ολυμπιονικών, οι οποίοι είναι σίγουροι ότι θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι παίκτες, με τον Πανελλήνιο να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελληνίου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τίμων Χατζή. Πρόκειται για έναν 19χρονο παίκτη (1μ90), ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”. Έλληνας, με ρίζες και στην Αυστραλία, είναι αξιόπιστος σουτέρ και από τις πρώτες προπονήσεις έδειξε ότι έχει διάθεση να μάθει.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου και -όπως και η πρώτη- αφορά παιδιά με ταλέντο, με προοπτική και μέλλον στο άθλημα. Ο Πανελλήνιος έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και μέρα με τη μέρα θα ανακοινώνει τους παίκτες, που θα αποτελέσουν την ομάδα της επανεκκίνησης, την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…