Κεντρική Basket League Άρης Γιαννάκης: “Ο κόσμος να είναι πάντα κοντά μας…”

Γιαννάκης: “Ο κόσμος να είναι πάντα κοντά μας…”

arisgiannakis

arisgiannakisΞεκίνημα… δουλειάς για την ομάδα του Άρη την Δευτέρα (21/8). Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο Παλέ υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη που επέστρεψε στους “κίτρινους” μετά από 24 χρόνια, με τον “Δράκο” ως παίκτης να έχει γράψει ιστορία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στην διάθεσή του Γιαννάκη ήταν οι Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Διονύσης Τάταρης, Βαγγέλης Δημητρακάς, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Χένρι Φρεντς (τελεί υπό δοκιμή), Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και οι έφηβοι Βαλάντης Κουρτίδης και Στράτος Βουλγαρόπουλος. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Νίκος Στυλιανού, Νίκος Τσιριλάκης.

Ο Γιαννάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Μια καινούρια χρονιά αρχίζει. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια στις τρεις διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουμε, το Ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League.

Θα ετοιμάσουμε το σώμα μας και το μυαλό μας και τον τρόπο που θέλουμε να δουλέψουμε ώστε να βρεθούμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στο ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Περιμένουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας και στις αρχές της επόμενης και τους ξένους μας παίκτες (σ.σ. Πέτγουει, Γουίβερ, Μοράντ). Αναζητούμε έναν ακόμη ξένο παίκτη. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια πολύ δυνατή χρόνια. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι πάντα κοντά μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβιβ: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Λεσόρ (vid)

Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Ματίας Λεσόρ. Το ΟΑΚΑ σήκωσε στο πόδι, ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ …