Κεντρική NBA Για πάντα στους Σπερς ο “αθάνατος” Τζινόμπιλι!

Για πάντα στους Σπερς ο “αθάνατος” Τζινόμπιλι!

manu ginobili spurs

manu ginobili spurs

Ο Μάνου Τζινόμπιλι εξακολουθεί να ξεγελά με μαεστρία τον χρόνο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο μπασκετικό κοινό ακόμη και στα 40 του χρόνια. Πολλοί πίστεψαν ότι το πλήρωμα του χρόνου είχε φθάσει κι ότι ο “αειθαλής” Αργεντινός θα τερματίσει την πολυετή και πολυποίκιλη καριέρα του αλλά η δίψα του θρύλου των Σπερς μοιάζει ακόρεστη. Ο ίδιος τόνισε πριν από λίγο καιρό ότι θα παραμείνει στα παρκέ, με το Σαν Αντόνιο να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασίας τους!

Συγκεκριμένα, ο Μάνου έβαλε την υπογραφή του σε πλήρως εγγυημένο, 2ετές συμβόλαιο, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μετέδωσε ο διακεκριμένος ρεπόρτερ του Yahoo, Σαμς Σαράνια. Δεν είναι δεδομένο, φυσικά, ότι ο ίδιος θα επιθυμήσει να εξαντλήσει τη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς θα έχει την ευχέρεια να σταματήσει από την ενεργό δράση το επόμενο καλοκαίρι, αν το επιθυμήσει ο ίδιος.

Τα συγκεκριμένα μαντάτα ακούγονται πολύ χαρμόσυνα στα αυτιά των φίλων του Σαν Αντόνιο, καθώς θα μπορούν να θαυμάσουν τα “μαγικά” του Τζινόμπιλι για 15η σερί σεζόν! Την περσινή χρονιά, ο Μάνου είχε 7.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά αγώνα, αποδεικνύοντας ανά διαστήματα ότι κατέχει ακόμη την παλαιά του “λάμψη”, η οποία τον κατέστησε ως έναν εκ των πιο πρωτοποριακών παικτών της σύγχρονης εποχής του NBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…