Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Εξαντλήθηκε η υπομονή

Εξαντλήθηκε η υπομονή

tsagronis takis vasilakopoulos george

tsagronis takis vasilakopoulos george

Μπορεί στην ΕΟΚ να σφυρίζουν αδιάφορα, μπορεί να θεωρούν πως δεν τους αγγίζει ούτε Θεός, ούτε Νόμος, όμως τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι. Έντεκα (11) διαιτητές, οι οποίοι είναι από έξι διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, κοινοποίησαν εξώδικο στην Ομοσπονδία, ζητώντας να μάθουν τα οφειλόμενα προς αυτούς.

Ως τώρα το ζητούσαν με… εσωτερική αλληλογραφία, αλλά η ΕΟΚκώφευσε“. Έτσι κι αυτοί αποφάσισαν να τραβήξουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης και πλέον είναι έτοιμοι να προσφύγουν στα δικαστήρια.

Το εξώδικο:
“Κύριοι, άπαντες οι ανωτέρω αναφερόμενοι εξωδίκως προσκαλούντες, σας αποστείλαμε αιτήσεις με τις οποίες αιτούμασταν να μας χορηγήσετε βεβαίωση οφειλομένων αποδοχών μας – αποζημιώσεων, οι οποίες αφορούσαν τους αγώνες στους οποίους έχουμε διαιτητεύσει, ήτοι τόσο αποζημιώσεις αγώνων, όσο και ημεραργίες και χιλιομετρικές αποζημιώσεις, όπως επίσης και το σύνολο των αγώνων στους οποίους έχουμε διαιτητεύσει, ο καθένας από εμάς.

Δυστυχώς, επί των αιτήσεών μας αυτών, τις οποίες σημειωτέον ότι τις αποστείλαμε με fax στα κεντρικά γραφεία της ΕΟΚ, μέσω του γραφείου της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (οδός Λυδίας, αρ. 1 και Παπαναστασίου) στις 5/5/2017, 25/5/2017, 16/6/2017 και 26/6/2017, ουδεμία απάντηση λάβαμε.

Τη στάση σας αυτή, να μην μας απαντάτε σε ένα απλό αίτημά μας, για χορήγηση μιας βεβαίωσης οφειλομένων χρημάτων, τη θεωρούμε αδικαιολόγητη και παράλογη και δια τον λόγο τούτο διαμαρτυρόμαστε εντονότατα.

Ως εκ τούτου, δια της παρούσης εξωδίκου προσκλήσεως, μετά διαμαρτυρίας, σας καλούμε όπως εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, από της νομίμου κοινοποιήσεως της παρούσης, μας αποστείλετε εξώδικη απάντηση για τον καθένα εξ ημών των εξωδίκων προσκαλούντων, με την οποία να μας γνωρίζετε εγγράφως σχετικά με τα οφειλόμενα χρήματα, που έχουμε λαμβάνειν από την ΕΟΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση, παρερχομένης απράκτου της νομίμου προθεσμίας, θα υποχρεωθούμε να προσφύγουμε στα αρμόδια Δικαστήρια, προς προστασία των νομίμων δικαιωμάτων μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …