Κεντρική Β' Εθνική Έρχεται… νέα φάπα

Έρχεται… νέα φάπα

tsagronis3

tsagronis3

Αθέτησαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ όσα οι ίδιοι είχαν αποδεχθεί; Σιγά την πρωτοτυπία. Πηγαίνουν σε μια -σύντομη, αλλά επίπονη- δικαστική διαμάχη, την οποία δεδομένα θα χάσουν; Σιγά την πρωτοτυπία. Μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την… ήττα και μην γελιέστε. Στην υπόθεση του Πανελληνίου έρχεται… νέα φάπα!

Δεν υπάρχει περίπτωση συνομολογούν όλοι οι γνωρίζοντες την κείμενη αθλητική νομοθεσία, να μην δικαιώσει το ΑΣΕΑΔ τους “Ολυμπιονίκες“. Το γνωρίζει και ο Τάκης Τσαγκρώνης, ο οποίος όμως κήρυξε ανένδοτο. Μπαίνει σε μια περιπέτεια, την οποία γνωρίζει ότι θα χάσει σε όλα τα επίπεδα.

Λένε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατ’ ανάγκη ηθικό. Αλήθεια, πόση ηθική κρύβει το να αρνείσαι κάτι, που πρόσφατα επικρότησες για άλλο σωματείο;

Το πόσο νόμιμη είναι η άρνηση συμμετοχής στην ομάδα του Πανελληνίου να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα. Εμείς σπεύδουμε να σας πούμε ότι θα δικαιωθεί πανηγυρικά το σωματείο της Κυψέλης.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης είτε έχει αποκτήσει… εθισμό στις ήττες (δεν το πιστεύουμε), είτε θέλει να δείξει πως κάνει… Κούγκι την Ομοσπονδία. Το γιατί, ας αναρωτηθεί καθένας από εσάς κι εμείς θα το ψάξουμε. Γιατί προφανώς, η άρνηση στους ανθρώπους του Πανελληνίου, όλο και κάποιους θα ικανοποιεί (φυσιολογικό επακόλουθο).

Το αίτημα του Πανελληνίου είναι απόλυτα σύννομο, εν αντιθέσει με την άρνηση της ΕΟΚ. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι είναι υπεράνω νόμων, ή ότι μπορούν να επιβάλλουν δικούς τους νόμους, ας αφήσουν όμως τα… νομίσματα για τους τραπεζίτες, που λέει κι ο φίλος μου ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο κ. Τσαγκρώνης, ίσως γιατί η μνήμη ενίοτε είναι… κοντή, είναι πως ο Πανελλήνιος ΔΕΝ είναι σωματείο γειτονιάς. Κι επειδή η αυθαιρεσία αντιμετωπίζεται με δύναμη, θα διαπιστώσει ο Πατρινός παράγοντας πως δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο, αλλά το δίκιο, το οποίο θα θριαμβεύσει. Αυτά για την ώρα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…