Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Eπιβεβαίωση eBasket.gr! Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Καρράς

Eπιβεβαίωση eBasket.gr! Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Καρράς

akarras

akarrasΑκόμη ένας νεαρός στον ΠΑΟΚ… Το ebasket.gr είχε αποκαλύψει το όνομα του Θοδωρή Καρρά σε ό,τι αφορά την προοπτική να ενισχυθεί ο “Δικέφαλος” με Ελληνα ψηλό. Πλέον τελείωσε το θέμα της απόκτησης του (είχαμε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα πως λογικά θα ολοκληρωθεί το ζήτημα της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, απλώς απέμενε να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Δούκα στον οποίο ανήκε) και η ΚΑΕ συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο 2+2 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Καρρά, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αθλητής, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καρράς γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1997 στην Αθήνα, έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Ο Καρράς ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος σέντερ αγωνίστηκε και στα 7 παιχνίδια της έχοντας 9.7 πόντους (με 56.9% στα δίποντα και 71.4% στις βολές) και 3.6 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η κορυφαία του εμφάνιση καταγράφηκε στον ημιτελικό με την Ισπανία, όταν έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά και πέτυχε 16 πόντους με 8/10 δίποντα.

Ο Καρράς αγωνίζεται από την αρχή της καριέρας του στον Δούκα, με τη φανέλα του οποίου είχε πέρυσι 7 συμμετοχές στην Α2, μετρώντας 3.9 πόντους (57.1% στα δίποντα) και 2.6 ριμπάουντ σε 8.7 λεπτά ανά αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…