Κεντρική NBA Ένας πρώην “Έλληνας” στον οργανισμό των Γουόριορς
NBA

Ένας πρώην “Έλληνας” στον οργανισμό των Γουόριορς

aaron miles

aaron miles

Ο Άαρον Μάιλς απόλαυσε μια πολυποίκιλη καριέρα ως παίκτης, γράφοντας ιστορία στο κολέγιο του Κάνσας και περνώντας και από τα μέρη μας, φορώντας τη φανέλα του “Ευρωπαίου” Πανιωνίου (2008-09) αλλά και του Άρη (2009-10). Ο 34χρονος, όμως, έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, έχοντας ήδη ξεκινήσει την περιπέτειά του στους πάγκους. Κάπως έτσι, μετά τη θητεία του ως βοηθός στο Κάνσας αλλά και στο Φλόριντα Γκαλφ Κόουστ, ο Μάιλς ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή στους Σάντα Κρουζ Γουόριορς!

Πρόκειται, φυσικά, για τη θυγατρική ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη G-League, με την επιλογή του να μην είναι καθόλου τυχαία. Ειδικότερα, ο Μάιλς αγωνίστηκε σε 19 ματς με τη φανέλα των εν ενεργεία πρωταθλητών κατά τη διάρκεια της σεζόν 2005-06! Αυτή ήταν και η μοναδική “γεύση” που πήρε ο Μάιλς από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Άαρον Μάιλς ως τον πρώτο προπονητή των Σάντα Κρουζ Γουόριορς. Ο Άαρον ήταν ηγέτης σε κάθε σταθμό της καριέρας του ως παίκτης αλλά και ως βοηθός προπονητή. Πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει ιδανικά με την ομάδα ενόψει της σεζόν 2017-18 αλλά και μετέπειτα”, ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ, Κεντ Λέικομπ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…