Κεντρική Basket League Άρης Εκτός Βασιλόπουλος-Χρηστίδης, ενοχλήσεις ο Πουλιανίτης

Εκτός Βασιλόπουλος-Χρηστίδης, ενοχλήσεις ο Πουλιανίτης

Δίχως τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Βασίλη Χρηστίδη ξεκίνησε η… δουλειά του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας καθώς ο πρώτος έμεινε εκτός λόγω ίωσης και ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στη μέση. Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού έχει ο Στέλιος Πουλιανίτης και δεν “έβγαλε” το πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

“Η δουλειά στο Πράβετς ξεκίνησε σήμερα (30/08) και περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο για τους παίκτες του ΑΡΗ. Υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών του και κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγου οι παίκτες έκαναν αερόβια άσκηση στο χόρτο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου των προπονητικών εγκαστάσεων της βουλγάρικης πόλης και ασκήσεις δύναμης στο παρκέ. Το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα και αποφασίστηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Απών ήταν και ο Βασίλης Χρηστίδης που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και προφυλάσσεται. Ο Στέλιος Πουλιανίτης ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …