Κεντρική Διεθνή “Εφεύρεση μίας εφημερίδας η αποχώρηση μου”

“Εφεύρεση μίας εφημερίδας η αποχώρηση μου”

maciulis

maciulis

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Γιόνας Ματσιούλις από την Ρεάλ Μαδρίτης ακούστηκαν ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι, όμως ο Λιθουανός φόργουορντ μέσω δηλώσεων ανέφερε πως δεν πρόκειται για κάτι υπαρκτό. Ακόμη ο έμπειρος παίκτης μίλησε για την Εθνική Λιθουανίας και για την μεγάλη κούραση τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στο “Krepsinis“:

Για τα σενάρια αποχώρησης από την Ρεάλ: “Ήταν εφεύρεση μίας εφημερίδας, το βάρος βρίσκεται στη δική της πλευρά. Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν με ενόχλησε το καλοκαίρι ή μου ζήτησε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, αλλά και δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα, εφόσον το θελήσει η ομάδα”.

Για την Εθνική ομάδα: “Φέτος οι ανταγωνιστές θα είναι περισσότεροι από ποτέ άλλοτε. Πρέπει να παλέψουμε. Υπάρχουν κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών, κυρίως από τις άλλες ομάδες. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην έχουμε τέτοιου είδους απώλειες στην προετοιμασία. Αυτή την στιγμή, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Γαλλία, η Σερβία κι εμείς είμαστε ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο“.

Για την φετινή πολύ μεγάλη σεζόν: “Φέτος είχα μεγάλη ανάγκη από διακοπές. Ξεκουράστηκα για σχεδόν έξι εβδομάδες, πρώτη φορά έμεινα τόσο πολύ εκτός προπονήσεων, μετά το 2005. Δεν ήταν απαραίτητο μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, για να αποφορτιστώ. Δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα συνεχόμενα ταξίδια, η ένταση, οι προπονήσεις έπαιξαν ρόλο. Μέχρι πέρσι, δεν ξεκουραζόμουν περισσότερες από δέκα ημέρες, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για μένα να γεμίσω τις μπαταρίες μου φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…