Κεντρική Γ' Εθνική Δύο απουσίες και μία επιστροφή

Δύο απουσίες και μία επιστροφή

penteli gnotos

penteli gnotos

Έφθασε αισίως στο τέλος της η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της Πεντέλης μετά από ένα επίπονο πρόγραμμα με συνδυασμό πρωινών και απογευματινών προπονήσεων σε στίβο,γυμναστήριο και γήπεδο.

Το τεχνικό επιτελείο ιδιαίτερα ικανοποιημένο, από την διάθεση των παικτών για δουλειά, τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωσή τους, έδωσε ρεπό για σήμερα Κυριακή.

Έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται από Δευτέρα με πρωινή στο στίβο και απογευματινή στο κλειστό της Νέας Πεντέλης. Το πρώτο φιλικό έχει ορισθεί το προσεχές Σάββατο 2/9 με αντίπαλο τον Τρίτωνα.

Στο μεταξύ ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δημήτρης Αποστολόπουλος μετά το βασικό στάδιο της επιτυχούς αποθεραπείας του και αναμένεται να επιστρέψει πανέτοιμος τον Οκτώβριο. Από τις προπονήσεις απέχει ο Μιχάλης Σταθάκης που επέστρεψε στην ομάδα από το εφηβικό του Παναθηναϊκού τραυματίας, ευρισκόμενος όμως στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Αντίθετα στις προπονήσεις συμμετέχει πλέον και ο Γιάννης Νάσσης, αφού τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα U14 στο Διεθνές τουρνουά του Κολίνδρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…