Κεντρική Elite League Δούκας: Ο νέος υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης

Δούκας: Ο νέος υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης

stamatis lenis doukas

stamatis lenis doukas

Ο Σταμάτης Λένης θα είναι από σήμερα ο νέος υπεύθυνος εκγύμνασης όλων των ομάδων του τμήματος μπάσκετ του Δούκα. Ο 40χρονος καθηγητής συνδέεται με προσωπική φιλία με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Γιαννόπουλο, και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ώστε να πει το “ναι”.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον καθηγητή φυσικής αγωγής (απόφοιτος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), Σταμάτη Λένη, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος εκγύμνασης όλων των ομάδων του τμήματος.

Ο 40χρονος καθηγητής υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου από το 1994 μέχρι το 2004 με πολλές διακρίσεις και πανελλήνια ρεκόρ στο ενεργητικό του. Έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ.

Η προσωπική φιλία που τον συνδέει με τον coach των “μπλε”, Γιάννη Γιαννόπουλο, ήταν καταλυτικός παράγοντας ώστε να πει το “ναι” στην πρόταση του ΑΣΕΔ αναλαμβάνοντας το κομμάτι εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης όλων των αθλητών του μπασκετικού τμήματος μαζί με τον βοηθό του, Νίκο Κουτουλούλη…

Ο Σταμάτης δήλωσε σχετικά με την συνεργασία αυτή:

“Ο σεβασμός μου στον ΑΣΕΔ, ένα από τα πιο σοβαρά σωματεία των Εθνικών κατηγοριών, αλλά και η προσωπική μου σχέση με τον coach Γιαννόπουλο με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας και να αναλάβω το κομμάτι της εκγύμνασης…

Όσο αφορά στην ανδρική ομάδα, ο ΑΣΕΔ θα παλέψει επί ίσοις όροις για την παραμονή του στην κατηγορία, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και σε αυτή την προσπάθεια θέλω να έχω ρόλο κάνοντας όλοι μαζί μια μικρή υπέρβαση…“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…