Κεντρική Γ' Εθνική Διπλή ενίσχυση για τον Λοκρό

Διπλή ενίσχυση για τον Λοκρό

lokros atalantis

lokros atalantis

Ο Λοκρός Αταλάντης συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ΄Εθνική. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Σοροπάνη και την απόκτηση του Χρήστου Κανακάρη, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ στα πλαίσια της όσο δυνατόν καλύτερης στελέχωσης της ανδρικής ομάδας αλλά και της ανάδειξης αθλητών από την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κανακάρη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σοροπάνη.

Ο Δημήτρης Σοροπάνης μετά από απουσία ενός έτους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επιστρέφει δυναμικά στα παρκέ, όπου με το ταλέντο του και τον χαρακτήρα του θα αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του Λουκά Ζαρονικόλα ενισχύοντας την γραμμή των ψηλών μας.

Ο Χρήστος Κανακάρης αποτελεί γέννημα θρέμμα της Αναγέννησης Μαλεσίνας όπου αγωνιζόταν με επιτυχία στις τοπικές κατηγορίες, όντας από τους καλύτερους παίχτες της. Πλέον ανοίγει τα φτερά του στις Εθνικές κατηγορίες και πιστεύουμε ότι με τα προσόντα και τον χαρακτήρα του θα πετύχει στην νέα του ομάδα.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Αναγέννησης Μαλεσίνας για την παραχώρηση του αθλητή. Ευχόμαστε και στους δύο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…