Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δεν είναι δική μας δουλειά ποιος είναι στην ομάδα και ποιος όχι”

“Δεν είναι δική μας δουλειά ποιος είναι στην ομάδα και ποιος όχι”

sloukas

sloukasΟ Κώστας Σλούκας ανέφερε ότι η Εθνική Ανδρών έχει ταλέντο και τόνισε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο Ευρωμπάσκετ. Παράλληλα, δεν θέλησε να σχολιάσει την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ήταν δύο σημαντικά φιλικά απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και πήραμε δύο νίκες παίζοντας χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό που μετρά είναι πως χτίσαμε το χαρακτήρα μας μέσα από αυτές τις νίκες, ώστε μέρα με τη μέρα να είμαστε έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ.

Κρατάμε τα χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί σε δέκα μέρες αρχίζουν τα επίσημα ματς. Δεν θέλω να πω κάτι για την απουσία του Γιάννη. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αυτή είναι η υποχρέωσή μας σαν παίκτες. Ποιος είναι στην ομάδα και ποιος όχι δεν είναι δική μας δουλειά.

Συνεχίζουμε όπως είμαστε. Θεωρώ πως έχουμε ταλέντο, το σημαντικό είναι να βρούμε χημεία και να βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, ειδικά στην άμυνα όπως τονίζει ο προπονητής σε κάθε περίσταση. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στο Ευρωμπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…