Κεντρική Elite League “Δεν έφυγα ποτέ από το “σπίτι” μου”

“Δεν έφυγα ποτέ από το “σπίτι” μου”

Giannopoulos

GiannopoulosΎστερα από δύο χρόνια απουσίας, ο Γιάννης Γιαννόπουλος επιστρέφει για να αναλάβει τον Δούκα. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως δεν έφυγε ποτέ από το “σπίτι” του, αλλά ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Η κατάσταση στην ομάδα των εκπαιδευτηρίων είναι ιδιαίτερα δύσκολη, μετά τη σύλληψη επενδυτή Γιάννη Ζερβού. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος καλείται να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, η οποία να μπορεί να παλέψει την παραμονή της στην Α2.

Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι, απλά ήμουν σε άλλο δωμάτιο. Ο ΑΣΕΔ είναι ένα μεγάλο σωματείο και έχει την δική του ιστορία στον χώρο, μια ιστορία που μετράει περίπου 40 χρόνια και πολλές διακρίσεις. Έχει την εμπειρία και τους ανθρώπους ώστε να ξεπερνά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, συνεχίζοντας να προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτό θα κάνει και τώρα”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από την επιστροφή του.

Παράλληλα, το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα είναι:Ο στόχος δυνατών υποδομών που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο παραμένει προτεραιότητα και πλέον αναβαθμίζεται ο ρόλος των πρωταθλητών Εφήβων και Νέων οι οποίο καλούνται να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο και στη στελέχωση της ανδρικής ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…