Κεντρική A2 “Δεν έφυγα ποτέ από το “σπίτι” μου”
A2

“Δεν έφυγα ποτέ από το “σπίτι” μου”

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, ο Γιάννης Γιαννόπουλος επιστρέφει για να αναλάβει τον Δούκα. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως δεν έφυγε ποτέ από το “σπίτι” του, αλλά ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Η κατάσταση στην ομάδα των εκπαιδευτηρίων είναι ιδιαίτερα δύσκολη, μετά τη σύλληψη επενδυτή Γιάννη Ζερβού. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος καλείται να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, η οποία να μπορεί να παλέψει την παραμονή της στην Α2.

Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι, απλά ήμουν σε άλλο δωμάτιο. Ο ΑΣΕΔ είναι ένα μεγάλο σωματείο και έχει την δική του ιστορία στον χώρο, μια ιστορία που μετράει περίπου 40 χρόνια και πολλές διακρίσεις. Έχει την εμπειρία και τους ανθρώπους ώστε να ξεπερνά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, συνεχίζοντας να προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτό θα κάνει και τώρα”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από την επιστροφή του.

Παράλληλα, το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα είναι:Ο στόχος δυνατών υποδομών που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο παραμένει προτεραιότητα και πλέον αναβαθμίζεται ο ρόλος των πρωταθλητών Εφήβων και Νέων οι οποίο καλούνται να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο και στη στελέχωση της ανδρικής ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αυγενάκης: “Την Παρασκευή η συζήτηση για το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού”

«Σήμερα ξεκινάμε έναν ανοιχτό, ευρύ διάλογο, για πρώτη φορά με την αξιοποίηση της τεχνολογ…