Κεντρική Διεθνή “Χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα”

“Χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα”

hacket

hacket

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος για το τουρνουά “Ακρόπολις”, με τον Ντάνιελ Χάκετ να δηλώνει χαρούμενος που επιστρέφει στη χώρα μας. Από την πλευρά του, ο Ετόρε Μεσίνα χαρακτήρισε την ομάδα του Κωστα Μίσσα τοπ επιπέδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:

“Στην Αθήνα θα δώσουμε το τελευταίο μας τεστ πριν των υποχρεώσεών μας στο Ευρωμπάσκετ, στο Ισραήλ και γι’ αυτό θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτά τα τρία ματς. Οι Σερβία, Ελλάδα και Γεωργία είναι ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ δυνατές σωματικά. Για μένα, θα είναι ιδιαίτερο συναίσθημα που θα παίξω κόντρα στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες, καθώς τους είχα συμπαίκτες, ενώ ξέρω και το μεγάλο πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είναι εντυπωσιακό, αφού θα γίνει σε ένα “καυτό” μέρος όπως είναι ο ΟΑΚΑ”.

Ο Μεσίνα πρόσθεσε:Οι Σερβία και Ελλάδα είναι ομάδες τοπ επιπέδου, ενώ η Γεωργία είναι εκ των αντιπάλων μας στον όμιλο του Τελ Αβίβ. Θα είναι ένα τεστ για να διορθώσουμε τα θέματα που προέκυψαν στα δύο τελευταία παιχνίδια με Βέλγιο και Γαλλία, αλλά και να εφαρμόσουμε πράγματα που δοκιμάζουμε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο Κάλιαρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…