Κεντρική Eurobasket Μπελινέλι: “Τέλος από την Εθνική; Γιατί όχι;”

Μπελινέλι: “Τέλος από την Εθνική; Γιατί όχι;”

marco belinelli italy

marco belinelli italy

ο Μάρκο Μπελινέλι εκπροσωπεί συνεχώς την Εθνική Ιταλίας από το 2006 μέχρι και σήμερα αλλά η ώρα της απόσυρσης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φαίνεται πως πλησιάζει. Σε συνέντευξή του στην “Gazzeta Dello Sport”, ο άσος των Χοκς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, σχετικά με το αν θα συνεχίσει στη “σκουάντρα ατζούρα” μετά το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

“Αυτό είναι ερωτηματικό αλλά γιατί όχι; Βάσει του χαρακτήρα μου, όμως, σκέφτομαι τα πάντα βήμα-βήμα. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά είναι φυσιολογικό να σκέφτομαι ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ευρωμπάσκετ“, ήταν αναλυτικά τα λεγόμενα του 31χρονου σούτινγκ γκαρντ.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μπελινέλι εξήρε το πάθος και τις ικανότητες του Έτορε Μεσίνα, ανέδειξε τη σπουδαιότητα της αμυντικής λειτουργίας ενώ τόνισε ότι ο πρώτος στόχος της Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ είναι η επιτυχημένη παρουσία στους ομίλους. Τέλος, άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει κλείσει την “πόρτα” της Ευρώπης, όσον αφορά τη μελλοντική πορεία της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…