Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάρλοου για ΑΕΚ: “Δεν το σκέφτηκα στιγμή”

Μπάρλοου για ΑΕΚ: “Δεν το σκέφτηκα στιγμή”

barlow

barlow

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Κέλσεϊ Μπάρλοου. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ εμφανίστηκε ανυπόμονος να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στη χώρα.

“Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην ΑΕΚ. Υπήρχε ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν και όταν με κάλεσαν δεν το σκέφτηκα στιγμή”, ανέφερε αρχικά ο 26χρονος πρώην άσος των Τρικάλων.

Για τους υπόλοιπους ξένους της ΑΕΚ: “Ξέρω τους περισσότερους από τους ξένους της ομάδας. Το Μάικ Γκριν, που μας έδειχνε ασκήσεις στο κολέγιο. Επίσης, ήμασταν στην ίδια περιφέρεια με το Μάνι Χάρις. Ξέρω τον Ελονού που παίζαμε ως αντίπαλοι πέρυσι. Γνωρίζω πως στην ομάδα υπάρχει και ο Ντελρόι Τζέιμς. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους”.

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: “Πάντα μου άρεσαν οι ομάδες με πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Περιμένω να φωνάζουν και για εμένα”.

Για τα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ: “Μου αρέσει το παιχνίδι και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Σίγουρα θα προσφέρω ενέργεια κι ελπίζω να βοηθήσω σε κάθε τομέα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…