Κεντρική Basket League Άρης Αρβανίτης: “Πέντε άτομα θα δώσουν από 100.000 ευρώ”

Αρβανίτης: “Πέντε άτομα θα δώσουν από 100.000 ευρώ”

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του Άρη εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι πέντε φίλοι του θα δώσουν από 100.000 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM 9.84”:

“Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να ξέρει ο κόσμος πως ο Άρης, ο κ.Λάσκαρης, ζήτησε από τους δανειστές μας να πάρουν ως εγγύηση τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης, και δεν τις ζήτησαν οι δανειστές…

Τα χρήματα που θα μας δώσουν, αν το αποφασίσουν, είναι πολλά σε πολύ δύσκολους καιρούς και επειδή δεν έχουμε άλλες εγγυήσεις, ούτε τηλεοπτικά, δίνουμε ένα ποσοστό των μετοχών. Περιμένουμε να το σκεφτούν και να αποφασίσουν σχετικά. Είναι πέντε άτομα που θα δώσουν από 100 χιλ. ευρώ, είναι άγνωστοι στο ευρύ Αρειανό κοινό, αλλά είναι Αρειανοί και είναι φίλοι μου.

Περιμένουμε την απάντησή τους στην πρότασή μας, καθώς οι στιγμές που περνάει η ομάδα είναι πολύ δύσκολες οικονομικά, λόγω του προσωπικού προβλήματος του μεγαλομετόχου μας, που το έχει τονίσει ο ίδιος και τον στηρίζουμε και με πράξεις και με τα πάντα.

Παρά τα θέματα αυτά, εγώ είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, πιστεύω ότι ο προπονητής θα περάσει τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και με βάση τα δεδομένα μας θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πώληση των διαρκείας μέχρι στιγμής και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση, ενώ περιμένουμε και τους υπόλοιπους να βοηθήσουν σε μια κρίσιμη στιγμή την ομάδα που μας έκανε όλους περήφανους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

“Εβγαλε” την προπόνηση ο Πουλιανίτης, ατομικό ο Σχίζας

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (23/10, 20:00) αγώνα με την ΑΕΚ …