Κεντρική Basket League ΑΕΚ Άρχισαν οι εγγραφές για την “Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα”

Άρχισαν οι εγγραφές για την “Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα”

aek akadimia dragan sakota

aek akadimia dragan sakota

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί πως άρχισαν οι εγγραφές για την “Ακαδημία ΑΕΚΝτράγκαν Σάκοτα“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι φτάνει η ώρα, που θα ανοίξει τις πύλες της η «Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα» (ΑΕΚ Β.C. Academy – Dragan Sakota) για τους εκκολαπτόμενους αθλητές της.

Η κινητικότητα είναι έντονη. Οι εγγραφές άρχισαν…

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑEKB.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA μετακόμισε από τις Αχαρνές στο Μαρούσι για την περίοδο 2017-2018, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου). Οι προπονήσεις των αθλητών μας θα διεξάγονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στον Άγιο Θωμά. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το ωράριο των προπονήσεων, αλλά και το δεύτερο γήπεδο των προπονήσεων της Ακαδημίας.

AdTech Ad

Οι γεννηθέντες τα έτη 2003-2012, γονείς ή κηδεμόνες τους, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στo τηλέφωνο 6977-419596 (κος Ευάγγελος Δερμανούτσος), ενώ οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 24/08 έως και την Παρασκευή 08/09 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. (Λεωφόρος Ηρακλείου 466 και Κύπρου, Νέο Ηράκλειο) και ώρες 11:00-17:00, και από το Σάββατο 09/09, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, τις ώρες των προπονήσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…