Κεντρική Ασίστ Shadow Απόλυτα επιτυχημένο το 3Χ3 τουρνουά της Καρύστου (pics+vid)

Απόλυτα επιτυχημένο το 3Χ3 τουρνουά της Καρύστου (pics+vid)

3x3 karustos

3x3 karustos

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (06/08) το τουρνουά 3Χ3 που διεξαχθεί στην Κάρυστο. Ο διοργανωτής του τουρνουά, Κώστας Δημητρίου, έκανε εξαιρετική δουλειά, ώστε μικρά και μεγάλα παιδιά να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Φυσικά, σημαντική συμβολή έπαιξε και ο προπονητής, Δημητρής Χουχούλης, ο οποίος μάλιστα, είναι ο Νο1 εκπρόσωπος της Καρύστου στο άθλημα. Το “παρών” στο τουρνουά έδωσε και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Λευτέρης Ραβιόλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

basket1Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, με μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν μοναδικό θέαμα. Στην κατηγορία του παιδικού, νικητές αναδείχθηκαν οι Dealers, αφήνοντας πίσω τους Deadly Warriors και τους The Visitors.

basket5

Οι Lucky Bastards ήταν οι θριαμβευτές στην κατηγορία του εφηβικού, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα τερμάτισαν οι White Hot και Χαβαλέικερς.

basket6

basket3

Τέλος, στους Άνδρες, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Γυπαετοί ανέβηκαν στο πιο ψηλό βάθρο, ενώ ακολούθησαν οι Ροζ Φλαμίνκο και Γ.Σ Στύρων.

basket8

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Στην επιτυχία αυτή συντέλεσαν όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ.

Να ευχαριστήσουμε από την αρχή θερμά και όλα τα ΜΜΕ που φιλοξένησαν την διοργάνωση:

Φέτος λοιπόν οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Πάνω από 25 ομάδες με συνολικά 100 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες αγωνίστηκαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μετάλλια, κύπελλα, αναμνηστικά t-shirt και χρηματικά έπαθλα περίμεναν τους νικητές.
Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μας ήταν να βλέπουμε 3 μέρες το γήπεδο γεμάτο με παιδιά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού βάζοντας παρακαταθήκη και δίνοντας μας ώθηση για την επόμενη διοργάνωση.
Όλοι ήταν εκεί, η Δημοτική αρχή με χαιρετισμό του Δημάρχου της πόλης κ. Λευτέρη Ραβιόλου, ο κόσμος που υποστήριζε τις ομάδες και μία πολύ σημαντική παρουσία του προπονητή Δημήτρη Χουχουλή που έδωσε την βοήθεια του από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και ενεργοποιώντας όλα τα  μπασκετικά ΜΜΕ τα οποία φιλοξένησαν το φετινό τουρνουά απογειώνοντας την προβολή του και ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά για την επόμενη διοργάνωση.

Για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ, ο Coach Δημήτρης Χουχουλής (δεξιά) έλαβε τιμητική πλακέτα από τον διοργανωτή Κωνσταντίνο Δημητρίου (αριστερά), ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και φίλο Δημήτρη.

Ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος (κέντρο) απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα έγιναν μεγάλες μάχες με πολλούς αγώνες να κρίνονται στην παράταση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ομάδα παιδικού 
1. Dealers (Κυριακή Μπόκαρη, Βαγγέλης Μπόκαρης, Γεώργιος Τζάλας, Πέτρος Σφυρίδης)
2. Deadly Warriors (Μίλτος Σπανός, Σταμάτης Σπανομαρκίδης, Νίκος Καπόλας)
3. The Visitors (Χουχουλής Βαγγέλης, Καλιγερίδης Ηλίας, Μίτζηρας Οδυσσέας, Φίλλιπας Νίκος)

Ομάδα Εφηβικού
1. Lucky Bastards (Μάντακας Βασίλης, Ανδρόνικος Μάρης, Κάππος Γιάννης, Αναστασάκος Αλέξανδρος)
2. White Hot (Γιάννης Καρύκας, Μπέλλος Βαγέλης, Κυριάκος Καρύκας, Βαγγέλης Καρυστινάκης)
3. Χαβαλέικερς (Λοβέρδος Χρήστος, Πάνος Ρέτσας, Γιώργος Φραγκανδρέας)

Ομάδα Αντρικού
1. Γυπαετοί (Λαζαρίδης Βασίλης, Ανδρόνικος Μάρης, Τρίχας Νίκος)
2. Ροζ Φλαμίνκο (Μπαλτούκας Κωνσταντίνος, Αγγελής Σπύρος, Μυλωνάς Αναστάσης, Μοσχόβης Ανδρέας)
3. Γ.Σ Στύρων (Χουλιαράς Παναγιώτης, Ντρίζας Νάρντι, Μπαλτάς, Χρήστος Λιαρέλης)

MVP. Πολυτιμότερος παίχτης του τουρνουά ο Βασίλης Λαζαρίδης από την ομάδα των Γυπαετών οι οποίοι έκαναν την επανάληψη και κέρδισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το χρυσό

basket7

Εκτός από το πρωτάθλημα διεξήχθηκαν και 3 διαγωνισμοί, 3 πόντων, ικανοτήτων, και για πρώτη φορά dizzy shot από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Σχεδόν όλοι οι αθλητές δηλώσαν συμμετοχή με τους μικρούς να κερδίζουν τα 2 από τα τέσσερα μετάλλια τα οποία είχαν και χρηματικά έπαθλα.

basket9

*Οι νικητές 3 πόντων και μπασκετικών δυνατοτήτων.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…