Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αποκαθήλωση

Αποκαθήλωση

vasilakopoulos klirosi

Η ξεφτίλα του αιώνα - Γιώργος Κογκαλίδης

Αυτά δεν θα τα διαβάσετε σε πολλά μέσα. Βλέπετε ο καιρός (για το τσάρτερ) γαρ εγγύς και δεν θα παίξουν με το… ταξίδι τους. Εμείς, όμως, θα γράφουμε ό,τι βλέπουμε και δεν θα αντιγράφουμε ό,τι στέλνει το γραφείο Τύπου.

Ο “Μίστερ 94%“, ισόβιος πρόεδρος της ΕΟΚ, κατά κόσμο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ένιωσε άνεση να πάει στην Πάτρα. Άνεση που δεν ένιωσε στους τελικούς των τελευταίων 20 ετών, καθώς δεν τολμά να εμφανιστεί σε γήπεδο, προκειμένου να μην αποδοκιμαστεί. Στην Πάτρα, όμως, ένιωσε σιγουριά. Κακώς!

Την ώρα που τον τιμούσε ο περιφερειάρχης Αχαΐας, Απόστολος Κατσιφάρας, την ώρα που εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, το μισό -σχεδόν- γήπεδο γιούχαρε άγρια! Οι αποδοκιμασίες ήταν εντυπωσιακές, κάτι που σημαίνει πως το “Τόφαλος” πρέπει να γέμισε από αυτούς που αποτελούν το… 6%, των “εκλογών” της ΕΟΚ.

Είναι πλέον πασιφανές ότι ο άνθρωπος έχει χάσει την επαφή με τον κόσμο. Οι όποιες επιτυχίες μικρών Εθνικών (μιας δηλαδή), δεν αρκούν για να αναστρέψουν το κλίμα. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν επιλέγει να βάλει τον κόσμο στη δοκιμασία του θερμοκηπίου;

Ο “νούμερο 2” της Ομοσπονδίας, κατά κόσμο Τάκης Τσαγκρώνης, γνώριζε τι θα συμβεί και πήγε με… ασφάλεια. Βράβευσε τον Κώστα Πετρόπουλο, το γήπεδο σηκώθηκε στον αέρα και αυτός γλίτωσε τη γιούχα. Πονηρός ο Πατρινός, ξέρει τα χούγια των συμπατριωτών του.

Πλέον είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η παρέα του έχουν χάσει τη δεδηλωμένη.

  • Το βλέπετε παντού, όπου υπάρχουν φωνές ανθρώπων που δεν έχουν ως όνειρο να μπουν στο τσάρτερ.
  • Το βλέπετε στην αποδοκιμασία από τους παίκτες (αλήθεια, βρε άθλια φάρα των τσαρτερίστας, τόσες φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τον Άγιο Ανδρέα, κουβέντα για τον Μπουρούση;).
  • Το βλέπετε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Είχα γράψει και παλιότερα. Δεν έχει πάνω από έξι μήνες στη θέση της αυτή η διοίκηση. Είναι ήδη έκπτωτη στη συνείδηση του κόσμου. Ένα ένα τα προπύργιά της πέφτουν με θόρυβο (βλέπε Δούκας). Η συνέχεια θα είναι πιο σκληρή. Κι εμείς εδώ θα είμαστε, να τα καταγράφουμε όλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …